
Bavarian Wheat M20 Gist, 10 g
Geschikt voor tarwebieren, hefeweizen, kristal weizen, dunkel weizen, etc.
Ideaal voor bieren die troebel worden geserveerd, is deze gist met alle klassieke esters die bekend zijn van een tarwebier.
Voegt toe aan een voller lichaam met romigheid.
Omschrijving
Geschikt voor tarwebieren, hefeweizen, kristal weizen, dunkel weizen, etc.
Met klassieke banaanester en aroma's van vanille en kruidnagel, die de neiging hebben om de mout- en hopkarakters te overweldigen, komt er een diep geroosterde en chocoladeachtige smaak door.
Het bier zal niet zoet zijn, maar in plaats daarvan een volle romigheid en een zijdezacht mondgevoel hebben.
Voor bieren met een hoger alcoholgehalte zult u een meer rokerig aroma ervaren.
Ideaal voor troebel geserveerde bieren.
Vlokking: laag
Attenuatie: 70-75%
Temperatuurbereik: 59-86°F. (18-30°C)
Alcoholtolerantie: 7,5% ABV
Soorten bier:
Hefeweizen, Kristal Weizen, Dunkel Weizen en meer.
Meer informatie
Veilige betaling






