
Belgisch Witbier Gist, 11 g
Onze excuses, dit product is momenteel niet op voorraad.
- Kom later terug of neem contact met ons op voor meer info.
- U kunt zich ook aanmelden voor voorraadmeldingen.
Ideaal voor Belgisch Wit, Amerikaans Tarwe, Berliner Weiss, Gose, Hefeweizen, Dunkelweis en Weizenbock
Omschrijving
Belgisch Witbier Gist is een neutrale stam en is geweldig in tarwebieren. De ester- en fenolproductie zijn veel lager dan bij traditionele hefeweizen stammen zoals Munich Classic. Deze gist zorgt voor een basaal profiel van bananen- en kruidenaroma's, maar er is ruimte voor de brouwer om andere specerijen toe te voegen. Stijlen gebrouwen met deze gist, maar niet beperkt tot, zijn Amerikaans Tarwe, Belgisch Witbier, Berliner Weiss, Dunkelweis, Gose, Hefeweizen en Weizenbock.
Percentage vaste stoffen: 93% - 97%
Levensvatbaarheid: ≥ 5 x 109 KVE per gram droge gist
Bacteriën: < 1 per 106 gistcellen
Flocculatie: Laag
Attenuatie: Gemiddeld tot hoog
Vergistingsbereik: 17 - 22°C (63 - 72°F)
Alcoholtolerantie: 12% ABV
Pitching rate: 0,5-1,0 g/L
Heftige fermentatie die in 4 dagen kan worden voltooid.
Meer informatie
Accessories
Veilige betaling






