
Munich Classic Tarwebiergist, 11 g
Ideaal voor Duitse tarwebierstijlen zoals Weizen/Weissbier, Dunkelweizen en Weizenbock.
Omschrijving
LalBrew Munich Classic is een Beierse tarwebiergist die gemakkelijk het kruidige en estery aroma profiel kan uitdrukken dat typerend is voor Duitse tarwebierstijlen. Deze gist is eenvoudig te gebruiken voor een breed scala aan receptvariaties en fermentatieomstandigheden, waardoor het een geweldige keuze is voor een aantal traditionele stijlen van tarwebier. Een echte bovengistende gist, LalBrew Munich Classic gist kan van de top van klassieke open gistingsvaten worden afgeschuimd op de traditionele manier. Stijlen die worden gebrouwen met LalBrew Munich Classic zijn onder andere Weizen/Weissbier, Dunkelweizen en Weizenbock.
Aroma: Fruitig, banaan, kruidig
Percentage vaste stoffen: 93% – 97%
Levensvatbaarheid: ≥ 5 x 109 CFU per gram droge gist
Bacteriën: < 1 per 106 gistcellen
Flocculatie: Laag
Weggeefsnelheid: Medium tot hoog
Fermentatiebereik: 17 - 22°C (63 - 72°F)
Alcoholtolerantie: 12% ABV
Inoculatiesnelheid: 0.5-1.0g/L
Krachtige fermentatie die in 4 dagen kan zijn voltooid.
Meer informatie
Accessories
Veilige betaling






