
Wildbrew Sour Pitch, 10 g
WildBrew Sour Pitch is een gebruiksklare, hoogpresterende en zeer zuivere melkzuurbacterie die specifiek is geselecteerd voor zijn vermogen om een breed scala aan zure bierstijlen te produceren.
Omschrijving
WildBrew Sour Pitch is een gebruiksklare, hoogpresterende en zeer zuivere melkzuurbacterie die specifiek is geselecteerd voor zijn vermogen om een breed scala aan zure bierstijlen te produceren.
WildBrew Sour Pitch produceert een schoon en gebalanceerd citrus smaakprofiel dat typerend is voor zowel traditionele als moderne zure bierstijlen. Wanneer deze bij optimale temperatuur en onder de juiste omstandigheden wordt ingeënt, is het een krachtige, veilige en gemakkelijke manier om bacteriën te beheren voor verschillende biertechnieken om zuur bier te maken, zoals een typisch ketelzuurproces.
Stijlen die gebrouwen kunnen worden met WildBrew Sour Pitch zijn onder andere: Berliner Weisse, Gose, Lambiek-stijl, American Wild en Sour IPA.
Houdbaarheid WildBrew Sour Pitch:
36 maanden bij -18°C (-0°F)
18 maanden bij 4°C (39°F)
3 weken bij 25°C (64°F)
Brewolution bewaart WildBrew Sour Pitch bij -18°C (-0°F)
Aroma: Citrus en pittig/zuur met een vleugje fruit.
Snelle pH-daling die binnen 2 dagen kan worden voltooid (meestal binnen 24 tot 36 uur).
Hoge melkzuurproductie versus lagere azijnzuurproductie.
Droge stof: > 92%
Levensvatbaarheid: < 10⁴ CFU/g
Schimmels: < 10³CFU/g
Gist: < 10³ CFU/g
Coliform: < 10² CFU/g
Azijnzuurbacteriën: < 10⁴ CFU/g
Fermentatiebereik: 30°C - 40°C (86°F - 104°F)
Meer informatie
Product Attachments
Accessories
Veilige betaling






